חיפוש


רוטב טריאקי אותנטי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחרי שקיבלתי פניות מאנשי מקצוע להכין את הרוטב המקורי, הנה הוא כפי שהכנתי אותו עם השפית סוואלי אדלר מ"שנגרילה"
הוראות הכנה
מרכיבים
50 גר' בצל ירוק - לדפוק בפטיש
50 גר' גזר פרוס - לדפוק בפטיש
50 גר' ג'ינג'ר טרי פרוס - לדפוק בפטיש
2. כוסות סויה
2. כוסות מירין
2. כוסות סוכר
עצם של עוף או דג (לא חובה - מסמיך את הרוטב)
אופן ההכנה
מניחים את הירקות על האש או על מחבת כבדה ומטגנים.
מוסיפים לנוזלים ומבשלים בערך 1/2 דעה - 40 דקות, מורידים מהאש ומנמיכים לאד נמוכה.
מבשלים כ-20 דקות עד שהרוטב מסמיך.
מגיש: אשת_פוטיפר
מקור:
שתף את המתכון