הוראות הכנה
מרכיבים
טוחנים במעבד: 100 גר צנובר + 4 כפות גדושות של אורגנו יבש + 3 כפות בזיליקום מיובש + ראש שום שלם קלוף + מלח (מוסיפים טיפה שמן זיית כדי שיטחן היטב) עד לממרח עם גושישים קטנים.
מרתיחים שלושת רבעי כוס שמן זית. כאשר רותח- מסירים מהאש ומכניסים פנימה את הממרח ומערבבים עד שמתקרר. זהו.
מגישים עם פרמזן ואז כל אחד מוסיף כאוות מעל הפסטה משניהם.
נפלא גם כתוספת מעל רוטב בולונז.
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון