הוראות הכנה
מרכיבים
1 בצל גדול קצוץ
4 עגבניות בשלות מקולפות לקצוץ גס (אפשרי עגבניות משומרות)
מעט עלי בזיליקום קצצוצים דק ( אפשר גם תבלין בזיליקום מיובש)
מעט תבלין אורגנו
3 שיני שום לכתוש
3 כפות רסק עגבניות
שמן
מלח
פלפל שחור
פפריקה מתוקה
אופן ההכנה
לטגן את הבצל בשמן (לא להשחים)
2 להוסיף את העגבניות והשום לבשל כ-10 דק'
להוסיף את התבלינים ואת רסק העגבניות ומים לפי הצורך ולבשל כ- 8 דק' נוספות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון