חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לשימוש בכל אוכל סיני - נותן את המתיקות והדגדוג החריף לאוכל.
רוטב סצ'ואן
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

לשימוש בכל אוכל סיני - נותן את המתיקות והדגדוג החריף לאוכל.
הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' סוכר
2 כוסות סויה
1 וחצי כוס דבש תמרים
1 פלפל חריף ירוק כתוש בעלי ומכתש
1 פלפל חריף
1/2 1 בצל קצוץ דק
1 כף אבקת ג'ינג'יר
5 שיני שום קצוצות
חצי חבילת חמאה
הרוטב מומלץ לכל מאכלי העוף: כנפיים, חזה עוף, שיפודים וכו'. אפשר להקפיץ את הרוטב עם אורז, ירקות וכו'.
אופן ההכנה
לחמם את הסוכא עד לקבלת מרקם קרמלי
לערבב את שאר המצרכים עם הקרמל במשך 20 דק' על אש קטנה, עד רתיחה.
לאחסן בצנצנת מעוקרת אטומה.
מגיש: gilai
מקור: סיני
שתף את המתכון