הוראות הכנה
מרכיבים
200 גר' סוכר
2 כוסות סויה
1 וחצי כוס דבש תמרים
1 פלפל חריף ירוק כתוש בעלי ומכתש
1 פלפל חריף
1/2 1 בצל קצוץ דק
1 כף אבקת ג'ינג'יר
5 שיני שום קצוצות
חצי חבילת חמאה
הרוטב מומלץ לכל מאכלי העוף: כנפיים, חזה עוף, שיפודים וכו'. אפשר להקפיץ את הרוטב עם אורז, ירקות וכו'.
אופן ההכנה
לחמם את הסוכא עד לקבלת מרקם קרמלי
לערבב את שאר המצרכים עם הקרמל במשך 20 דק' על אש קטנה, עד רתיחה.
לאחסן בצנצנת מעוקרת אטומה.
מגיש:
מקור: סיני
שתף את המתכון