הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות (ניתן להחליף ב2 כפות קטשופ)
חלק הבשר בלבד ללא הגרעינים
מעט גרד אגוז מוסקט
10 עלי בזיל קצוץ דק
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 250 מל"ל
1 כף ברנדי
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
)מומלץ קמצוץ סוכר(
אופן ההכנה
אופן הכנה
חולטים את העגבניות ומקלפים (חורצים את קליפת העגבניות לרבעים ומניחים בקערה שופכים מים רותכים לאחר מספר דקות מוציאים וקולפים אותן בקלות).
חותכים לרבעים ומוציאים את הגרעינים והנוזל קוצצים אותן עד דק
במחבט עם 2 כפות שמן זית שחומם מטגנים את העגבניות
כ 3 דקות לערך עד שמתרככות ומועכים אותןומתבלים בתבלינים
מוסיפים
3-4 כפות מים רותחים ומנמיכים את הלהבה ובוחשים כאשר נראה שהרסק
עגבניות יבש חוזרים שוב על תהליך 3 כפות המים מערבבים ומבשלים תוך
צימצום הנוזלים עד שנשאר רסק בשמן )יש לערבב כדי שהרסק לא ידבק
למחבת(
מוסיפים את הברנדי מערבבים ומצמצמים כמהה מוסיפים את מיכל השמנת
מערבביםהיטב עד להסמכה מתקנים טיבול
מסדרים את הפסטה בצלחת עמוקה ושופכים מעליה את הרוטב
מעטרים בבזיל הקצוץ.
ניתן להוסיף גם 2 שיני שום כתושות לתבלינים )לא ממליץ(
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון