חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב עגבניות שמנת וברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות שמנת וברנדי brעדין מאוד ורדרד וטעים מאוד
רוטב עגבניות שמנת וברנדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב עגבניות שמנת וברנדי brעדין מאוד ורדרד וטעים מאוד
הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים
2 עגבניות קלופות וחתוכות לקוביות קטנות (ניתן להחליף ב2 כפות קטשופ)
חלק הבשר בלבד ללא הגרעינים
מעט גרד אגוז מוסקט
10 עלי בזיל קצוץ דק
1 מיכל שמנת מתוקה לבישול 250 מל"ל
1 כף ברנדי
פלפל שחור גרוס
מלח לפי הטעם
)מומלץ קמצוץ סוכר(
אופן ההכנה
אופן הכנה
חולטים את העגבניות ומקלפים (חורצים את קליפת העגבניות לרבעים ומניחים בקערה שופכים מים רותכים לאחר מספר דקות מוציאים וקולפים אותן בקלות).
חותכים לרבעים ומוציאים את הגרעינים והנוזל קוצצים אותן עד דק
במחבט עם 2 כפות שמן זית שחומם מטגנים את העגבניות
כ 3 דקות לערך עד שמתרככות ומועכים אותןומתבלים בתבלינים
מוסיפים
3-4 כפות מים רותחים ומנמיכים את הלהבה ובוחשים כאשר נראה שהרסק
עגבניות יבש חוזרים שוב על תהליך 3 כפות המים מערבבים ומבשלים תוך
צימצום הנוזלים עד שנשאר רסק בשמן )יש לערבב כדי שהרסק לא ידבק
למחבת(
מוסיפים את הברנדי מערבבים ומצמצמים כמהה מוסיפים את מיכל השמנת
מערבביםהיטב עד להסמכה מתקנים טיבול
מסדרים את הפסטה בצלחת עמוקה ושופכים מעליה את הרוטב
מעטרים בבזיל הקצוץ.
ניתן להוסיף גם 2 שיני שום כתושות לתבלינים )לא ממליץ(
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון