חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פטריות מהמם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שהולך טוב על צלי בשר או מאפים ממולאים בשר ואו פטריות.
רוטב פטריות מהמם
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב שהולך טוב על צלי בשר או מאפים ממולאים בשר ואו פטריות.
הוראות הכנה
מרכיבים
2 כפות מרגרינה רכה לבישול או טיגון. (לא לאפיה.שימו לב.)
2 כפות שטוחות קמח לבן.
1 תיבולית לצלי
3 כפות יין אדום מרלו.
1 כפית שומן (בקר או עוף) מומס.
חצי כפית פלפל שחור גרוס טרי.
רבע כפית מלח
2 כוסות מי ציר מהצלי בקר או ציר עוף.
1 חבילה פטריות שמפניון טריות פרוסות.
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף פתיתי בצל יבש
1כפית שום כתוש.
אופן ההכנה
על מחבת חם מחממים את השומן והמרגרינה ומערבבים לתוך את הכפות קמח עד שהן מתאחדות בשומן. מוסיפים לבפנים את הפטרוזיליה היבשה הבצל היבש והשום המלח והפלפל שחור גרוס ומערבבים כחצי דקה. מוסיפים את 3 כפות היין מרלו וממשיכים לערבב.מוסיפים ממי הציר בהדרגה ומערבבים היטב מוסיפים את התיבולית ושוב מעט ממי הציר וממשיכים לערבב עד שהתיבולית נמסה לחלוטין ועד שמתקבל רוטב סמיך קצת צמיגי. מוסיפים את הפטריות הפרוסות ומערבבים היטב עם הרוטב הצמיגי ושוב לאט לאט ממשיכים להוסיף ממי הציר עד שמתקבל רוטב סמיך אך נוזלי. ממשיכים לבשל עד אשר הפטריות מתרככות מעט ומתחיל לבעבע.
מגישים את הרוטב חם במתקן לרוטב ושמים בנדיבות על כל מנת צלי או מאפה בשרי כלשהוא.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון