הוראות הכנה
מרכיבים
רוטב פסטו בסיסי
החומרים:
2 כוסות עלי בזיליקום
2 שיני שום קצוצות
2 כפות צנוברים
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס שמן זית
מלח
חומרים לרוטב פסטו ושמנת
1 כף גדושה רוטב פסטו
1/2 כפית אבקת מרק עוף
קמצוץ סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
קוצצים את הבזיליקום במעבד מזון עד שהוא הופך לעיסה כמעט.
מוסיפים את השמן, השום, הצנוברים והפרמזן ומרסקים גם אותם.
מתבלים במלח לפי הטעם.
** ניתן לאכסו בצנצנת במקרר עד 3 חודשים
אופן הכנת פסטו בשמנת
שופכים את מיכל השמנת למחבט מוסיפים את כף רוטב הפסטו 1/2 כפית
אבקתמרק וקמצוץ הסוכר ומבשלים על אש קטנה עד לרתיחה
הגשה
שופכים על הפסטה, רביולי, קנולי
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון