חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רוטב פסטו בסיסי +רוטב פסטו בשמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פסטו בשמנת
רוטב פסטו בסיסי +רוטב פסטו בשמנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב פסטו בשמנת
הוראות הכנה
מרכיבים
רוטב פסטו בסיסי
החומרים:
2 כוסות עלי בזיליקום
2 שיני שום קצוצות
2 כפות צנוברים
50 גרם גבינת פרמזן מגוררת
1 כוס שמן זית
מלח
חומרים לרוטב פסטו ושמנת
1 כף גדושה רוטב פסטו
1/2 כפית אבקת מרק עוף
קמצוץ סוכר
1 מיכל שמנת מתוקה
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
קוצצים את הבזיליקום במעבד מזון עד שהוא הופך לעיסה כמעט.
מוסיפים את השמן, השום, הצנוברים והפרמזן ומרסקים גם אותם.
מתבלים במלח לפי הטעם.
** ניתן לאכסו בצנצנת במקרר עד 3 חודשים
אופן הכנת פסטו בשמנת
שופכים את מיכל השמנת למחבט מוסיפים את כף רוטב הפסטו 1/2 כפית
אבקתמרק וקמצוץ הסוכר ומבשלים על אש קטנה עד לרתיחה
הגשה
שופכים על הפסטה, רביולי, קנולי
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון