חיפוש


רוטב/רביחה אגריסטדה לימונית עבה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אגריסטדה רוטב רביחה לימונית עבה מארצות הבלקן מתאים להגשה כמעט עם כל מאכל
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בצים
2 כפות קמח
2 כוסות מים
¼ כוס שמן
כפית מלח
2 כפיות סוכר
מיץ משני לימונים
אופן ההכנה
טורפים את הביצים בסיר אמייל ומוסיפים תוך בחישה את הקמח. בוחשים עד שאיך גושים. מוסיפים תוך בחישה את המים השמן, המלח, הסוכר והלימון.
מבשלים על אש קטנה תוך בחישה עד שמסמיך ומגיע לרתיחה.
מורידים מהאש ובוחשים עוד דקה. מגישים קר עם חתיכות מוח או חזה עוף לקישוט (וגם
לטעם).
לקשט במעט פלפל שחור ועלה ירוק.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: מאיר השמן צילום - מסלנסקי
שתף את המתכון