חיפוש


רוטב שום פלפל ושמן זית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רוטב מעולה לדגים מטוגנים, אפויים וצלויים.
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 כוסות שמן זית איכותי
1 פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות
8 שיני שום קצוצות דק
מיץ מלימון אחד
1 כוס פטרוזיליה קצוצה
מלח
אופן ההכנה
במחבת מחממים את שמן הזית. מוסיפים את הפלפל הירוק החריף ומאדים כדקה. מוסיפים את השום ומאדים דקה נוספת (לא משחימים את השום). מוסיפים את מיץ הלימון, הפטרוזיליה ומעט מלח.
מגישים פושר.
מגיש: dylam
מקור: שף חיים כהן
שתף את המתכון