חיפוש


רויאל איסינג
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

רויאל איסינג הוא סוכר במצב נוזלי שאיתו ניתן לעטר ולקשט עוגיות /עוגות ועוד. brבעזרתו אנחנו מדביקים חלקים של בצק סוכר בזמן העבודה.
הוראות הכנה
מרכיבים
1 חלבון ביצה
250-300 גרם אבקת סוכר
אופן ההכנה
יש לערבב טוב את אבקת הסוכר בחלבון עד לקבלת מרקם סמיך כמו טחינה.
במידה וסמיך מדי יש להוסיף מעט מים או מיץ לימון
במידה ודליל מדי יש להוסיף אבקת סוכר.
מגיש: לילך_עוגות
מקור:
שתף את המתכון