חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רולדה במילוי קצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים לרולדה אחת, ניתן כמובן להכפיל כמויות ולשנות מילוי
רולדה במילוי קצפת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

החומרים לרולדה אחת, ניתן כמובן להכפיל כמויות ולשנות מילוי
הוראות הכנה
מרכיבים
לרולדה:
4 ביצים
4 כפות גדושות קמח תופח
4 כפות סוכר
למילוי:
1 שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג (בכל טעם שתחפצו)
¾ כוס חלב
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
להכנת הרולדה:
להקציף את החלבונים, להוסיף סוכר, לקפל פנימה חלמונים וקמח.
לשטח ע"ג תבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה
לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180°c .
בעוד העוגה חמה יש להפוך אותה ע"ג מגבת לחה, להסיר את נייר
האפיה ולגלגל בתוך המגבת. להניח כך מגולגל במגבת לחצי שעה,
להסיר בעדינות את המגבת ולגלגל שנית ללא המגבת (בשלב זה העוגה
קיבלה צורת רולדה). לקרר
להכנת הקרם:
להקציף שמנת מתוקה, להוסיף סוכר, חלב וקורנפלור.
למרוח בחלק הפנימי של הרולדה ולגלגל.
ניתן כמובן לצפות ברוטב שוקולד
מגיש: MIRSO
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון