הוראות הכנה
מרכיבים
לרולדה:
4 ביצים
4 כפות גדושות קמח תופח
4 כפות סוכר
למילוי:
1 שמנת מתוקה
1 חבילת פודינג (בכל טעם שתחפצו)
¾ כוס חלב
2 כפות סוכר
אופן ההכנה
להכנת הרולדה:
להקציף את החלבונים, להוסיף סוכר, לקפל פנימה חלמונים וקמח.
לשטח ע"ג תבנית אפיה מכוסה בנייר אפיה
לאפות כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180°c .
בעוד העוגה חמה יש להפוך אותה ע"ג מגבת לחה, להסיר את נייר
האפיה ולגלגל בתוך המגבת. להניח כך מגולגל במגבת לחצי שעה,
להסיר בעדינות את המגבת ולגלגל שנית ללא המגבת (בשלב זה העוגה
קיבלה צורת רולדה). לקרר
להכנת הקרם:
להקציף שמנת מתוקה, להוסיף סוכר, חלב וקורנפלור.
למרוח בחלק הפנימי של הרולדה ולגלגל.
ניתן כמובן לצפות ברוטב שוקולד
מגיש:
מקור: אמא שלי
שתף את המתכון