הוראות הכנה
מרכיבים
½ פרפר של חזה הודו
למרינדה:
¼ כוס שמן
מלח
פלפל שחור גרוס
פפריקה מתוקה
1 כף פטרוזיליה יבשה
1 כף כוסברה יבשה
¼ כוס יין אדום יבש
2-3 כפות דבש
פטרוזיליה טריה קצוצה
אופן ההכנה
לפרוס את חזה ההודו . לבזוק מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
לערבב בקערית את כל חומרי המרינדה , חצי מהכמות למרוח על ההודו, לגלגל לרולדה
ולסגור ( אני סוגרת עם קיסם). לבזוק על הרולדה מעט מלח ופלפל שחור גרוס.
לחמם בסיר 2-3 כפות שמן, לטגן את הרולדה מכל הצדדים מס' דקות, ולצקת מעל את שאר
המרינדה, אם חסר נוזלים להוסיף מעט יין אדום. להביא לרתיחה ראשונה ולהמשיך לבשל
על אש בינונית בין 30 ל-45 דקות.
מגיש:
מקור: אישי
שתף את המתכון