חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריאות בקר בליקר שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

ריאות בקר בליקר שרי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 ריאות בקר במשקל כולל של 600 גרם חתוכות לאורך
3 כפות שמן
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
½ כוס ליקר שרי יבש
1 כוס ציר ירקות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הריאות על סף רתיחה כשעתיים במים מומלחים קלות. מצננים, מסננים וחותכים לפרוסות דקות. מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הריאות ומשחימים קלות. מוסיפים את השרי ואת ציר הירקות. מבשלים על אש נמוכה, עם מכסה סגור כחמש דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון