הוראות הכנה
מרכיבים
2 ריאות בקר במשקל כולל של 600 גרם חתוכות לאורך
3 כפות שמן
1 בצל פרוס דק
2 שיני שום קצוצות
½ כוס ליקר שרי יבש
1 כוס ציר ירקות
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל
אופן ההכנה
מבשלים את הריאות על סף רתיחה כשעתיים במים מומלחים קלות. מצננים, מסננים וחותכים לפרוסות דקות. מחממים את שמן הזית ומטגנים את הבצל והשום עד שהבצל הופך שקוף. מוסיפים את הריאות ומשחימים קלות. מוסיפים את השרי ואת ציר הירקות. מבשלים על אש נמוכה, עם מכסה סגור כחמש דקות. מתקנים תיבול עם מלח ופלפל. לפני ההגשה מפזרים את הפטרוזיליה.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון