חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבועיות קוקוס עם תחתית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מתורגם שנוסה וזכה לתשבוחות בעיקר אצל אוהבי השילוב קוקוס-שוקולד. brמתאים לתבנית 20/20
ריבועיות קוקוס עם תחתית שחורה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מתכון מתורגם שנוסה וזכה לתשבוחות בעיקר אצל אוהבי השילוב קוקוס-שוקולד. brמתאים לתבנית 20/20
הוראות הכנה
מרכיבים
לתחתית השחורה:
1/2 כוס חמאה
1/2 כוס סוכר
1/4 כפית מלח
1 ביצה גדולה
1/4 כוס אבקת קקאו איכותית
1/4 כוס קמח
לציפוי הקוקוס:
2 ביצים גדולות
3/4 כוס סוכר
1/2 כםית תמצית וניל
1 כוס קמח
100 גר' קוקוס טחון
1/2 כוס שבבי קוקוס (אם אין להשתמש בקוקוס טחון רגיל)
אופן ההכנה
הבסיס:
לרפד התבנית בנייר אלומיניום ולשמן בחמאה.
להמיס במיקרו החמאה, להוסיף בהדרגה ולערבב אחרי כל תוספת: מלח וסוכר, ביצים, קקאו וקמח. למרוח העיסה בתבנית ולאפות 10-15 דקות, עד שהדפנות נפרדות משולי התבנית. להניח לקרור עד הכנת הציפוי.
הציפוי:
להקציף ביצים עם סוכר ותמצית ןניל. להוסיף בזהירות הקוקוס הטחון והקמח ולמרוח מעל לבסיס האפוי. לפזר מעל את שבבי הקוקוס ולאפות 25-30 דקות או עד שהציפוי מזהיב וקיסם הנינעץ בעוגה יוצא לח ולא רטוב.
לקרר. לשחרר מהתבנית ולקלף נייר האלומיניום. לחתוך ל- 24 ריבועים ולאחסן בקופסה אטומה. נשמר 3-4 ימים.
מגיש: hadasab
מקור: מרתה סטיוארט
שתף את המתכון