הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג אגסים
700 גר' סוכר
25 גר' ג'ינג'ר טרי
1/3 מקל וניל
מיץ מלימון שלם.
אופן ההכנה
1.לקלף ולחתוך את האגסים לפרוסות דקות
2.לקלוף את שורש הג'ינגר טרי ולפרוס לפרוסות דקות
3.בסיר בינוני משרים את האגסים שזולפו במעט לימון הג'ינג'ר והסוכר כשעה
4.מוסיפים את יתרת מיץ הלימון
5.מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כשעה וחצי עד שהתערובת מסמיכה.
6.מקררים בחדר מעבירים לצנצנת שניתנת לאטימה
*כדאי לפסטר את הצנצנת קודם לכן
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון