ריבת בצל, כמה מופרך שנשמע - ככה טוב.זה טוב על כפית "סטרייט" ללא כלום, אבל לצד קציצות בשר או ירקות בתיבול קרם פרש, סטייקים, מאפי תפוחי אדמה, כבד עוף כבד אווז, גם סתם על לחם, ועל הירכיים שלי.... brנשמר בקערית במקרר עם ניילון נצמד, גם לתקופה ארוכה. brממולץ לחמם מעט לפני ההגשה (במיקרו). brבקיצור, טוב שיש במקרר.
|
|
ריבת בצל, כמה מופרך שנשמע - ככה טוב.זה טוב על כפית "סטרייט" ללא כלום, אבל לצד קציצות בשר או ירקות בתיבול קרם פרש, סטייקים, מאפי תפוחי אדמה, כבד עוף כבד אווז, גם סתם על לחם, ועל הירכיים שלי.... brנשמר בקערית במקרר עם ניילון נצמד, גם לתקופה ארוכה. brממולץ לחמם מעט לפני ההגשה (במיקרו). brבקיצור, טוב שיש במקרר.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
400 גרם בצל קלוף.
כוס מלאה סוכר לבן (200 גר').
2 פלפלי שאטה מפוררים, או 2 כפיות פלפל קאין.
חצי כפית פלפל שחור גרוס.
חצי כוס יין אדום חצי יבש, יבש או קינוח.
1 כף חומץ בלסמי.
מעט מלח גס.
אופן ההכנה
קוצצים את הבצלים דק ומכניסים לסיר המיועד לבישול - שדפנותיו הפנימיות אינן פגומות או רעילות (כך במקור!), יחד עם יתר המרכיבים.
מבשלים על אש קטנה/בינונית לאורך שעתיים, לערבב כל 20 דקות, ולוודא שלא נשרף.
ריבת הבצל תהיה לבסוף מושחמת ומעט רכה.
מגיש:
מקור: חנן אברהם - יואל
שתף את המתכון