הוראות הכנה
מרכיבים
6 תפוזים
2 אשכוליות
שלושת רבעי כוס סוכר לכל כוס פרי
מים
אופן ההכנה
קולפים את הפירות ושומרים על חצי מכמות הקליפות חותכים את הפרי עם הקליפה הנותרת
לחתיכות דקות מכסים במים ומשרים כשעתיים
מסננים ומעבירים לסיר מכסים במים ומבשלים כ 10 דקות בסיר סגור
מסירים את המכסה ל10 דקות בישול נוספות מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב עד שהסוכר נמס מרתיחים על אש חזקה כ30 דקות עד שהריבה מסמיכה מאוד
מצננים ויוצקים לצנצנות נקיות ומחוטאות ושומרים מכוסים במכסים אטומים.
בתאבון
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון