הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג צימוקים כהים ללא חרצנים,שטופים היטב
1 כוס יין מתוק
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כף שמן
2 כפות מיץ לימון
150 גרם חצאי אגוזי מלך
אופן ההכנה
שמים צימוקים בסיר בינוני שטוח , יוצקים יין, סוכר וסוכר וניל,מבשלים על להבה בינונית
כ-35 דקות,תוך כדי ערבוב.
מוסיפים שמן ומיץ לימון, מערבבים וממשיכים לבשל כ-¼ שעה, עד לקבלת מרקם סמיך ובוהק. מסירים מהלהבה.
מוסיפים חצאי אגוזים ומערבבים.
מגיש:
מקור: פסקל פרץ-רובין
שתף את המתכון