חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


ריבת צימוקים ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מעדן
ריבת צימוקים ואגוזי מלך
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

פשוט מעדן
הוראות הכנה
מרכיבים
½ ק"ג צימוקים כהים ללא חרצנים,שטופים היטב
1 כוס יין מתוק
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כף שמן
2 כפות מיץ לימון
150 גרם חצאי אגוזי מלך
אופן ההכנה
שמים צימוקים בסיר בינוני שטוח , יוצקים יין, סוכר וסוכר וניל,מבשלים על להבה בינונית
כ-35 דקות,תוך כדי ערבוב.
מוסיפים שמן ומיץ לימון, מערבבים וממשיכים לבשל כ-¼ שעה, עד לקבלת מרקם סמיך ובוהק. מסירים מהלהבה.
מוסיפים חצאי אגוזים ומערבבים.
מגיש: ronitd
מקור: פסקל פרץ-רובין
שתף את המתכון