רבית זו הינה ריבת בטעם ביתי וטעימה ביותר. כשאין עוגה בבית ומתחשק תפאום במשהו מתוק (עם הקפה כמובן) אפשר להגיע עם ביסקויטים, לחמניות טריות או טוסטים. br(לא לשכוח את החמאה כמובן). brמתאימה גם לאפיה ולמילוי עוגות. br brאני נוהגת להכין ריבה זו ולהביאה לחברותי כשאני מוזמנת לקפה של אחה"צ.
|
|
רבית זו הינה ריבת בטעם ביתי וטעימה ביותר. כשאין עוגה בבית ומתחשק תפאום במשהו מתוק (עם הקפה כמובן) אפשר להגיע עם ביסקויטים, לחמניות טריות או טוסטים. br(לא לשכוח את החמאה כמובן). brמתאימה גם לאפיה ולמילוי עוגות. br brאני נוהגת להכין ריבה זו ולהביאה לחברותי כשאני מוזמנת לקפה של אחה"צ.
|
הוראות הכנה
מרכיבים
2.5 ק"ג תות שדה
2/3 כוס מיץ לימון
10 כוסות סוכר
אופן ההכנה
לנקות את התותים ,להסיר את העוקצים ולשים בסיר.
להוסיף את מיץ הלימון.
להביא לאט לאט לידי רתיחה ולבשל עד שהתותים מתרככים - לבחוש לעיתים קרובות בעדינות.
להוסיף את הסוכר ולבחוש עד שהוא נמס לגמרי.
להביא שוב לרתיחה ולבשל במשך 15-20 דקות.
להתחיל לבדוק את נקודת הקרישה - טיפה קטנה שנזרקה על תחתית קרה צריכה להתקמט כשאר דוחפים אותה בעזרת האצבע.
משהים למשך 10 דקות ויוצקים לצנצנות נקיות ומחוטאות.
סוגרים היטב את הצנצנות לאחר קירור הריבה ,לאחסן במקרר.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון