הוראות הכנה
מרכיבים
בסיס :
קילו אגסים קלופים חצויים ונקיים מגרעינים משוכים במיץ לימון
50 גרם צימוקים
מיץ וקליפה מחצי לימון
ציפוי :
50 גרם קמח מחיטה מלאה
25 גרם סוכר חום
50 גרם צנוברים
כף זנגביל טחון
חצי כפית קינמון
חצי כוס אשל
אופן ההכנה
מערבבים את האגסים והצימוקים במיץ הלימון מניחים בתבנית אפיה
מכינים את הציפוי :
מערבבים את הקמח הצנוברים הסוכר והתבלינים וקליפת הלימון ומפזרים מעל לאגסים
מערבבים את האשל עם כף מים ויוצקים מעל לאגסים
אופים בתנור שחומם מראש ל190 מעלות למשך 20 דקות מוצאים ומגישים בתאבון !
מגיש:
מקור: טיים מגזין
שתף את המתכון