חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


רצועות חזה עוף עם ירקות בסיגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל עוף פשוט ומהיר (לאלה שאין להם זמן להכנות מזון מסובכות) ובכל זאת טעים ומזין. brלמרוט הוראות ההכנה המפורטות - ההכנה איננה מסובכת.
רצועות חזה עוף עם ירקות בסיגנון סיני
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מאכל עוף פשוט ומהיר (לאלה שאין להם זמן להכנות מזון מסובכות) ובכל זאת טעים ומזין. brלמרוט הוראות ההכנה המפורטות - ההכנה איננה מסובכת.
הוראות הכנה
מרכיבים
חבילה חזה עוף טרי (או קפוא ומופשר)- כ 800 גרם
1/2 חבילה תערובת ירקות סינית להקפצה (אפשר להשיג בכל סופרמרקט) להפשיר רק רת הכמות שמשתמשים בה.
1 כף קוניאק
1 חלבון ביצה
1 כף אבקת קמח תירס (קורנפלור)
1 כף רוטב סויה
1/2 כפית אבקת מרק עוף
1 כפית שורש זנגביל מגורד דק.
2-3 כפות שמן זית לטיגון
אופן ההכנה
להפשיר את חזה העוף (אם משתמשים בחבילה קפואה) לנקות משומנים וגידים ולחתוך לרצועות דקות כ 1ס"מ(או לחתוך לקוביות 2X2 ס"מ בערך)
להפשיר את תערובת הירקות הסיניים להקפצה (חצי חבילה) - לסנן וליבש את הירקות על מגבת ניר למטבח.
להוסיף מעט רוטב סויה ומעט שורש זנגביל מרוסק דק. לערבב ולהשאיר בצד.
בכלי נפרד להכין את רצועות העוף (או הקוביות) ולהוסיף קורנפלור ולבחוש עד צפוי חתיכות העוף. להוסיף קוניאק+רוטב סויה+חלבון+זנגביל מגורד ולערבב.
לצקת 2-3 כפות שמן זית למחבת להקפצה (ווק) לחמם היטב ולהקפיץ את הירקות דקה או 2 דקות להוציא בעזרת כף מחוררת לכלי פיירקס.
באותו השמן החם להקפיץ את חתיכות העוף המטובלות עד שילבינו ויופיעו סימני חריכה קלים.
להוציא עם כף מחוררת ולערבב עם הירקות שהוכנו קודם.
להגיש חם.
מגיש: amitsur
מקור: עצמי
שתף את המתכון