הוראות הכנה
מרכיבים
חצי חזה עוף חתוך לרצועות דקות
1 בצל ירוק קצוץ
200 גרם שעועית צהובה קפואה מופשרת
3 כפות ממרח קארי צהוב/ירוק
1 כף סילאן
רבע כוס יין אדום
חצי כוס מים
1 כפית שמן שומשום
מעט שמן לטיגון
מעט פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
בקערה מערבבים את העוף, השעועית, הבצל הירוק, הקארי, הסילאן, שמן השומשום ומעט פלפל שחור גרוס ומשהים לעשר דקות בצד. מחממים מעט שמן לטיגון במחבת. מוסיפים את השעועית וחזה העוף ומטגנים/מקפיצים שתיים עד שלוש דקות. מוסיפים את היין האדום והמים ומבשלים תוך כדי בחישה כרבע שעה.
מגישים חם עם אורז לבן.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון