הוראות הכנה
מרכיבים
3-חלמונים
2-ביצים שלמות{1-להברשה}
1-כוס שמן
קורט-ציפורן טחון{לא חובה}
1/2-כפית קינמון
3/4-כוס סוכר
2-כפיות אבקת קקאו
6-כפות דבש
1-שקית א.אפיה
3-כוסות קמח{יתכן שיהיה צורך בעוד חצי כוס}
100-גרם אגוזי מלח קצוצים
אופן ההכנה
לטרוף 3 חלמונים וביצה 1 עם הסוכר ולהוסיף דבש ושמן..לערבב היטב.
להוסיף קקאו,ציפורן,קינמון,א.אפיה וחצי מכמות הקמח ולהתחיל ללוש..להוסיף אגוזים ואת יתרת הקמח בהדרגה..להמשיך ללוש עד שמתקבל בצק אחיד ונעים, למגע.
לחלק את הבצק ל-20 חלקים ומכל חלק ליצור נקניק בקוטר של 1 ס"מ,לגלגל בצורת שבלול ולהניח על מגש מרופד בנייר אפיה,להבריש בביצה טרופה ולפזר מעל מעט סוכר.
לאפות בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות 12.עד 15. דקות.
לאחסן בכלי סגור.
מגיש:
מקור: ביתי
שתף את המתכון