הוראות הכנה
מרכיבים
6 ראשי שום
כפית מלח גס
כפית פלפל שחור גרוס עבה
חצי כפית צילי גרוס
1 כף סוכר חום מסוג דמררה
1 כף שמן זית
אופן ההכנה
1.לוקחים את ראשי השום בשלמותם וחותחים את תחתיתם ואת הכובעים
2.בקערה מערבבים את כל שאר החומרים טובלים את ראשי השום ברוטב
ומניחים בנייר אלומיניום גדול שיספיק להכיל את כולם
3.עושים שקיק מנייר האלומיניום
4.מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני 180 מעלות ל 30 דקות
5.מנמיכים את החם ל100 מעלות לעוד כשעה
6.פותחים את נייר הכסף ומחזירים לתנור ל 20 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון