הוראות הכנה
מרכיבים
6 שוקי עוף
1 גבעול סלרי קצוץ דק (עם העלים)
1 שן שום קצוצה
1 כפית זנגביל קצוץ דק
מיץ מחצי לימון
1 כף פפריקה מתוקה
½ כפית פפריקה חריפה
4 כפות רוטב סויה
½ כוס מים
אופן ההכנה
משרים את שוקי העוף לשעתיים לפחות עם הסלרי, מיץ הלימון, הפפריקה המתוקה, הפפריקה החריפה, השום והזנגביל. מחממים סיר בינוני על האש. מניחים בפנים את שוקי העוף (ללא שמן, העור יפריש שומן לבד). סוגרים מכל הכיוונים. מוסיפים את הסויה ומערבבים. מוסיפים את המים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים את הסיר לבישול של כעשרים דקות.
מגישים חם.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון