חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שוק טלה צלויה עם שום ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו אחד מהמתכונים של מבקרת המסעדות מניו יורק רות ריישול
שוק טלה צלויה עם שום ורוזמרין
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

זהו אחד מהמתכונים של מבקרת המסעדות מניו יורק רות ריישול
הוראות הכנה
מרכיבים
שוק טלה לא גדולה כשלושה קילו, שכל השומן הנראה לעין הוסר ממנה
4 שיני שום, מקולפות וחתוכות לשש חתיכות כל אחת
צרור רוזמרין
2 ככפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה
מוציאים את הבשר מן המקרר שעה לפני ההכנה.
מחממים את התנור ל-180 מעלות צלזיוס
עושים שישה חריצים קטנים בשוק משני הצדדים ומכניסים חתיכת שום וגבעול רוזמרין לכל חריץ.
מעסים את שמן הזית לתוך הבשר, מתבלים במלח ופלפל.
אם יש רשת, מציבים את הטלה על הרשת מעל שאר השום והרוזמרין. אם אין פשוט מניחים את הבשר על הרוזמרין והשום בתבנית אפיה. אופים לא מכוסה במשךל שעה וחצי עד שמדחום המוחדר לבשר לא ליד העצם מראה 50 מעלות צלזיוס.
מוציאים את הבשר מהתנור ונותנים לו לנוח כעשרים דקות לפני הפריסה.
מגיש: רחליטה
מקור: רות ריישול
שתף את המתכון