הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג שזיפים מיובשים
125-150 גרם בשר טחון
אגוזי פקן
בצל
1 קופסא רסק עגבניות,
מיץ לימון,
מעט סוכר
פלפל, מלח
אופן ההכנה
משרים את השזיפים במים מבעוד מועד ,למשך מספר שעות, עד שהם תופחים.
מטגנים בצל קצוף ומערבבים עם בשר טחון, בערך 125-150 גרם
מגלענים את השזיפים וממלאים כל שזיף באגוז ובשר טחון. מהדקים את השזיף. מרתיחים בסיר קופסת רסק עגבניות,כוס מים, חצי כפית סוכר, כף מיץ לימון , פלפל ומלח , לפי הטעם. מניחים את השזיפים ומבשלים חצי שעה. בודקים שהבשר התבשל היטב.
מגישים מעוטר בזר פטרוזיליה
מגיש:
מקור: אוסטרי
שתף את המתכון