חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שזיפים - רוטב לעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקיץ מתקרב ועצי הפרי בחמרי עמוסים פירות לעייפה. שזיפים.. משמשים... תאנים... brאחרי שחילקתי לכל השכונה ואחרי שאכלנו לשבעה, עדיין נשארנו עם כמויות של פרי. brהנה מתכון להכנת רוטב שזיפים. מצוין למרינדה לעוף, או כרוטב לאנטיפסטי או לכל מטרה קולינרית אחרת שתמצאו. br
שזיפים - רוטב לעוף
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הקיץ מתקרב ועצי הפרי בחמרי עמוסים פירות לעייפה. שזיפים.. משמשים... תאנים... brאחרי שחילקתי לכל השכונה ואחרי שאכלנו לשבעה, עדיין נשארנו עם כמויות של פרי. brהנה מתכון להכנת רוטב שזיפים. מצוין למרינדה לעוף, או כרוטב לאנטיפסטי או לכל מטרה קולינרית אחרת שתמצאו. br
הוראות הכנה
מרכיבים
10 שזיפים אדומים "סנטה רוזה" (רוזה הקדושה?...)
3 כרעיים חתוכים ומסודרים בתבנית אפיה
1 בצל חתוך דק לפרוסות או רצועות
3 שיני שום מרוסקות
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס מים
2 כפות סוכר חום
1 פלפל חתוך לרצועות דקות
מלח פלפל
1 כפית זנגביל טחון (או חצי כפית טרי)
1 כדור פלפל אנגלי
מעט שמן לטיגון (3 כפות)
אופן ההכנה
מטגנים קלות את הבצל. מוסיפים את הפלפל ואח"כ את השום. מוסיפים את השזיפים. מאדים מספר דקות ומוסיפים את התבלינים והסויה. מוסיפים את הסויה ומצמצמים מספר דקות נוספות את הרוטב
אפשר לרסק את הרוטב במעבד מזון אך אני אוהבת שהכל נראה לעין. מוסיף חינניות למנה
מורחים את הרוטב על הכרעיים ומכניסים לתנור לחום גבוה.
מדי פעם מרטיבים את העוף
אופים כשעה וחצי
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עדי
שתף את המתכון