חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שטרודל אישי במילוי בננה אגוזים ודבש - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת המנות היותר מענינות והקלות להכנה מנה שאיש לא יוכל לעמוד בפניה ותסחוט מחמאות מהמבקרים הקשים ביותר מנה שבגלל פשטותה הצלחתה מובטחת גם לבעלי ידיים שמאליות
שטרודל אישי במילוי בננה אגוזים ודבש - מדהים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

אחת המנות היותר מענינות והקלות להכנה מנה שאיש לא יוכל לעמוד בפניה ותסחוט מחמאות מהמבקרים הקשים ביותר מנה שבגלל פשטותה הצלחתה מובטחת גם לבעלי ידיים שמאליות
הוראות הכנה
מרכיבים
3 עלי פילס עגולים לסיגרים(נמכרים ברשתות השיווק)
50 ג"ר חמאה /או מחמאה
1 בננה
1כף אגוזי מלך כתושים
1.5כפות דבש או ריבת חלב או מוטלה
1/2שקית סוכר וניל
מעט קינמון לעיטור העלה
2 כדורי גלידת וניל (לא הכרחי)
אופן ההכנה
ממיסים את החמאה (במיקרו) בחום החדר. מורחים היטב במברשת את עלי הפילס ומניחים את העיגולים שוב אחד על השני
מורחים 1/2 כף דבש או ריבת חלב על העלה העליון מפזרים את האגוזים מניחים את הבננה מגלגלים את העלה באופן מהודק סביב הבננה מורחים שוב בחמאה. מחממים תנור ל150 מעלות מכניסים לתנור ל 20 דקות או עד שמשחים היטב מכל צדדיו
להגשה לוקחים צלחת עמוקה מניחים באמצעיתה את מאפה הבננה ממיסים כף דבש או ריבת חלב ומזליפים סביב המאפה
הצעות הגשה
לוקחים 2 כדורי גלידת וניל ומניחים לצידו מעטרים את הגליל במעט סוכר וניל וקינמון ומעטרים במספר עלי נענע
(מאפה הבננה והדבש או ריבת החלב צריכים להיות חמים) מדהים טעים ויפה.
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: פיתוח אישי
שתף את המתכון