חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שייק בננות קליל וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, טבעי, נטול שומן brמתאים לשוחרי בריאות
שייק בננות קליל וטעים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

טעים, טבעי, נטול שומן brמתאים לשוחרי בריאות
הוראות הכנה
מרכיבים
4 בננות קפואות חתוכות
קרטון קטן ריויון
2 כפות ממתיק לבחירתכם
אגוזים לקישוט או שוקולד מגורד וכד'
אופן ההכנה
מכניסים את הבננות שהקפאנו משך הלילה למעבד המזון. סוגרים עם המכסה ומוסיפים דרך הפתח במכסה את הסוכר או הממתיק.
מוסיפים מעט מהרוויון כדי לתת לחות ומפעילים את המעבד.
מוסיפים את יתרת הרוויון ומערבלים במהירות הגבוהה ביותר עד שמקבלים מרקם של שייק
מגישים עם אגוזים מעל, שוקולד מגורר וכד'
מגיש: MIRSO
מקור:
שתף את המתכון