הוראות הכנה
מרכיבים
4 בננות קפואות חתוכות
קרטון קטן ריויון
2 כפות ממתיק לבחירתכם
אגוזים לקישוט או שוקולד מגורד וכד'
אופן ההכנה
מכניסים את הבננות שהקפאנו משך הלילה למעבד המזון. סוגרים עם המכסה ומוסיפים דרך הפתח במכסה את הסוכר או הממתיק.
מוסיפים מעט מהרוויון כדי לתת לחות ומפעילים את המעבד.
מוסיפים את יתרת הרוויון ומערבלים במהירות הגבוהה ביותר עד שמקבלים מרקם של שייק
מגישים עם אגוזים מעל, שוקולד מגורר וכד'
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון