הוראות הכנה
מרכיבים
חומרים :
1 כוס חלב (אפשר יותר או פחות , תלוי אם רוצים סמיך או דליל)
תותי שדה בשלים ומתוקים חצויים (כמות : לפי הטעם. אם אוהבים חמצמץ יותר אז יותר תותים , אם פחות אז פחות תותים)
2 בננות קטנות או 1 בננה גדולה
תמרים לחים (גם תלוי לפי איך שרוצים) מגולענים ועדיף להוריד את הקליפה שלהם
חופן אגוזי פקאן מסוכרים
2 כפות סוכר (מומלץ אפילו 3)
7-8 קוביות קרח גדולות
*מומלץ* גם להוסיף מקופלת (לבן או שוקולד) ו/או פסק-זמן (לבן או שוקולד)
אופן ההכנה
1. שמים במיקסר את קוביות הקרח וטוחנים אותם עד לפתיתי קרח.
2. מוסיפים את כל המרכיבים הנוספים , מדליקים את המכשיר וסוגרים.
3. טועמים , משפרים טעם או מרקם ע"י הוספת חלב , סוכר או כל מה שרוצים.
4. תאמינו לי , תנסו ותהנו 🙂
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון