הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג נתח קצבים פרוס לקוביות 3 ס"מ 3Xס"מ
למישרה:
1 כף סוכר חום
1/2 כפית חומץ בלסמי
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף טימין
1 כפית רוזמרין
1 כף מלח גס
2 כפיות שום כתוש
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. מערבבים ומעסים היטב את הקוביות ומכניסים ללילה למקרר
משפדים 4-5 קוביות על שיפוד במבוק שהושרה שעה במים
2. מחממים מצלית (מחבת פסים) לחם גבוה או גריל פחמים וצולים כ 2.5 מכל צד למידת
עשיה טובה יותר 3.5 מכל צד הזהרו שלא יתקשה.
3. מגישים על שעועית ירוקה מאודת עם ריבת בצל או ריבת שום (ראו מתכונים)
וקובית מרגרינה מעל
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון