חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי נתח קצבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתח קצבים הוא נתח דמוי פילה הנמצא בתחתית צלעות הפרה brנתח זה נחשב לנתח משובח (כמו פילה סוג ב') brמקור השם נובע מכך שהקצבים בבתי המיטבחיים שומרים נתח איכותי זה לעצמם
שיפודי נתח קצבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתח קצבים הוא נתח דמוי פילה הנמצא בתחתית צלעות הפרה brנתח זה נחשב לנתח משובח (כמו פילה סוג ב') brמקור השם נובע מכך שהקצבים בבתי המיטבחיים שומרים נתח איכותי זה לעצמם
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג נתח קצבים פרוס לקוביות 3 ס"מ 3Xס"מ
למישרה:
1 כף סוכר חום
1/2 כפית חומץ בלסמי
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף טימין
1 כפית רוזמרין
1 כף מלח גס
2 כפיות שום כתוש
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. מערבבים ומעסים היטב את הקוביות ומכניסים ללילה למקרר
משפדים 4-5 קוביות על שיפוד במבוק שהושרה שעה במים
2. מחממים מצלית (מחבת פסים) לחם גבוה או גריל פחמים וצולים כ 2.5 מכל צד למידת
עשיה טובה יותר 3.5 מכל צד הזהרו שלא יתקשה.
3. מגישים על שעועית ירוקה מאודת עם ריבת בצל או ריבת שום (ראו מתכונים)
וקובית מרגרינה מעל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון