חיפוש


שיפודי נתח קצבים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

נתח קצבים הוא נתח דמוי פילה הנמצא בתחתית צלעות הפרה brנתח זה נחשב לנתח משובח (כמו פילה סוג ב') brמקור השם נובע מכך שהקצבים בבתי המיטבחיים שומרים נתח איכותי זה לעצמם
הוראות הכנה
מרכיבים
1.5 ק"ג נתח קצבים פרוס לקוביות 3 ס"מ 3Xס"מ
למישרה:
1 כף סוכר חום
1/2 כפית חומץ בלסמי
1 כף פלפל שחור גרוס עבה
1 כף טימין
1 כפית רוזמרין
1 כף מלח גס
2 כפיות שום כתוש
1/2 כוס שמן זית
אופן ההכנה
1. מערבבים ומעסים היטב את הקוביות ומכניסים ללילה למקרר
משפדים 4-5 קוביות על שיפוד במבוק שהושרה שעה במים
2. מחממים מצלית (מחבת פסים) לחם גבוה או גריל פחמים וצולים כ 2.5 מכל צד למידת
עשיה טובה יותר 3.5 מכל צד הזהרו שלא יתקשה.
3. מגישים על שעועית ירוקה מאודת עם ריבת בצל או ריבת שום (ראו מתכונים)
וקובית מרגרינה מעל
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור:
שתף את המתכון