חיפוש


שיפודי סלמון במרינדה "על האש"
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מפתיע מאד את הסועדים בפיקניק ומרים כל "נפנוף" ממוצע אל הרבה מעבר לממוצע!
הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות (בגודל שניתן לשפד)
רבע כוס רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
4 גבעולים של בצל ירוק חתוכם לרצועות באורך של 2 ס"מ כל רצועה
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים לקערה ומשהים במקרר למשך כשלוש שעות לפחות. משפדים על שיפודי במבוק קצרים 3 נתחי דג בכל שיפוד כאשר ביניהם רצועת בצל ירוק.
מעלים על האש למשך פחות משתי דקות מכל צד (לקבלת סימני חריכה יפים מכל צד).
מגישים מייד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון