הוראות הכנה
מרכיבים
חצי ק"ג פילה סלמון חתוך לקוביות (בגודל שניתן לשפד)
רבע כוס רוטב סויה
1 כף חומץ בלסמי
2 כפות רוטב צ'ילי חריף מתוק
4 גבעולים של בצל ירוק חתוכם לרצועות באורך של 2 ס"מ כל רצועה
אופן ההכנה
מכניסים את כל החומרים לקערה ומשהים במקרר למשך כשלוש שעות לפחות. משפדים על שיפודי במבוק קצרים 3 נתחי דג בכל שיפוד כאשר ביניהם רצועת בצל ירוק.
מעלים על האש למשך פחות משתי דקות מכל צד (לקבלת סימני חריכה יפים מכל צד).
מגישים מייד.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון