חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שיפודי סלמון בסלסה ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עם סלמון -ממלכי הדגה, מדהימה במרקם שלה ובשילוב הטעמים. במנה ראשונה כ-100 גרם לסועד. קלה מאד יכולה להתאים עם תוספת פחממות גם כמנה עקרית אזיי יש לדאוג למנת דג של כ-180 גרם לסועד
שיפודי סלמון בסלסה ירוקה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה עם סלמון -ממלכי הדגה, מדהימה במרקם שלה ובשילוב הטעמים. במנה ראשונה כ-100 גרם לסועד. קלה מאד יכולה להתאים עם תוספת פחממות גם כמנה עקרית אזיי יש לדאוג למנת דג של כ-180 גרם לסועד
הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג סלמון טרי, ללא העור
שיפודי עץ קצרים (או הרגילים החתוכים לשניים)
עשבי תיבול -כוס פטרוזליה, כוס בזיליקום, כף טימין,כף רוזמרין
4 שיני שום
4 פילטים של אנשובי
מיץ מלימון טרי
חצי כוס שמן זית
מלח פלפל
גרדת לימון מלימון אחד
אופן ההכנה
חותכים את הדג לקוביות של 2X2 ס"מ.
מכניסים למעבד מזון את התבלינים, אנשובי, הלימון ואת שמן הזית ומעבדים מתבלים במלח ופלפל
מוסיפים את התערבות לקוביות הסלמון
משהים ככמה שעות מכוסה, במקרר.
משפדים את השיפודים, כ-4 קוביות לשיפוד. מושכים שוב את השיפודים ביתרת התערבות)
מחממים מחבת גריל (עם פסים), ללא שמן (המחבת חייבת להיות חמה מאד
כשהמחבת חמה - מניחים השיפודים וצורבים מכל הצדדים כ-20 שניות לכל צד
מניחים על צלחת הגשה, יוצקים את יתרת הרטוב על הצלחת
גיוון: ניתן להוסיף בצלים(בצלי פנינה, בצל סגול חתוך גס), עגבניות שרי בין פיסות הדג .
בתיאבון
מגיש: אבי_טל
מקור:
שתף את המתכון