חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שישליק שייטל בנוסח הרי הקווקז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנה חבר חדש בערכת המנגל שלכם. מרינדה ממושכת כמה שיותר תשביח מאוד את הטעם.
שישליק שייטל בנוסח הרי הקווקז
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הנה חבר חדש בערכת המנגל שלכם. מרינדה ממושכת כמה שיותר תשביח מאוד את הטעם.
הוראות הכנה
מרכיבים
לשישליק:
1 ק”ג שייטל חתוך לקוביות בגודל 31/2 ס”מ
6 בצלים קטנים חתוכים לרבעים
מלח
למרינדה:
4 כפות חומץ הדרים (או פחות לפי הטעם)
1 בצל גדול מגורר על פומפייה
4-3 שיני שום מגוררות על פומפייה
קורט מלח
1 כפית סוכר
1 כפית זרעי כוסברה שבורים
מעט פלפל שאטה
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המרינדה, ומשרים את הבשר לפחות 4 שעות ועד יום וחצי. רצוי לערבב את הבשר מדי פעם.
2. משפדים את הנתחים על שיפודים בשילוב הבצל. ממליחים וצולים על גריל כ-5 דקות לדרגת מדיום.
3. מגישים עם כוסברה טרייה ולחם גרוזיני או בוכרי חם. גיוון: אפשר לשלב בשיפודים גם משמשים ושזיפים יבשים.
מגיש: Devil-666
מקור:
שתף את המתכון