הוראות הכנה
מרכיבים
לשישליק:
1 קג שייטל חתוך לקוביות בגודל 31/2 סמ
6 בצלים קטנים חתוכים לרבעים
מלח
למרינדה:
4 כפות חומץ הדרים (או פחות לפי הטעם)
1 בצל גדול מגורר על פומפייה
4-3 שיני שום מגוררות על פומפייה
קורט מלח
1 כפית סוכר
1 כפית זרעי כוסברה שבורים
מעט פלפל שאטה
אופן ההכנה
1. מערבבים את חומרי המרינדה, ומשרים את הבשר לפחות 4 שעות ועד יום וחצי. רצוי לערבב את הבשר מדי פעם.
2. משפדים את הנתחים על שיפודים בשילוב הבצל. ממליחים וצולים על גריל כ-5 דקות לדרגת מדיום.
3. מגישים עם כוסברה טרייה ולחם גרוזיני או בוכרי חם. גיוון: אפשר לשלב בשיפודים גם משמשים ושזיפים יבשים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון