חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית ירוקה עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שעועית ירוקה עם בשר
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג שעועית ירוקה נקיה (מרחיקים הקצוות ואת הסיבים שבצדדים וחותכים
לחצי)
2 בצלים גדולים קצוצים דק
3 כפות שמן
750 גרם בשר כבש או בקר בקוביות (אם את מחסידות הקפוא - יש קוביות
לגולש מוכנות במגש במקרר, גם זה מתאים)
3 כפות רסק עגבניות
4 שני שום פרוסות
1 כף אבקת מרק עוף.
מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה
א. מטגנים את הבצלים בסיר בעל תחתית עבה עד לגוון שקוף זהוב.
ב. מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
ג. מוסיפים את השעועית ומטגנים עד לריכוך.
ד. מוסיפים את השום, אבקת המרק ורסק העגבניות, מערבבים היטב בכף עץ ומכסים במים. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
ה. מביאים לרתיחה, ומנמיכים את האש. מבשלים במשך כשעה ומחצה, עד
לריכוך הבשר. הרוטב צריך להיות סמיך. אם יש צוך - מוסיפים מים.
מתקנים התיבול לפני ההגשה.
הערה, אם אוהבים, ניתן להוסיף טיפת קינמון לבישול.
מגיש: גן-עדן
מקור: משפחתי
שתף את המתכון