חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שעועית עדינה ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב שעועית עדינה עם פלפל אדום (או גמבה) בבשול נכון נותן br תוצאה טעימה וגם יצוגית לאירוח.
שעועית עדינה ופלפל אדום
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שלוב שעועית עדינה עם פלפל אדום (או גמבה) בבשול נכון נותן br תוצאה טעימה וגם יצוגית לאירוח.
הוראות הכנה
מרכיבים
250 גרם שעועית עדינה שלמה ("סנפרוסט")
100 גרם בצל יבש, חתוך לקוביות קטנות
150 גרם פלפל אדום (או גמבה)
3 כפות שמן זית כתית מעולה
½ כפית מלח
מעט פלפל שחור טחון טרי
1 כוס רסק עגבניות ביתי (ראה בהערות)
1 שן שום פרוסה לפרוסות דקות
אופן ההכנה
לבשל את השעועית העדינה במים רותחים (לא להמליח) במשך 8-10 דקות עד ריכוך. לסנן ולהעביר לכלי נפרד.
למזוג 3 כפות שמן לסיר ולטגן את קוביות הבצל עד השחמה קלה. לחתוך את הפלפל האדום לקוביות קטנות (כ-1X1 ס"מ) להוסיף לסיר ולטגן עם הבצל עוג 2 עד 3 דקות, תוך בחישה.
להוסיף 1 כוס רסק עגבניות ביתי עם ½ כפית מלח ומעט פלפל שחור טחון לערבב, להקטין את האש למינימום , לכסות ולאדות 5-8 דקות עד שהרוטב הצטמצם מאד. להוסיף פרוסות השום והשעועית העדינה המבושלת מראש, לערבב ולהגיש חם.
מגיש: amitsur
מקור: מקורי
שתף את המתכון