חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שפטה - תפ"א עם חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שפטה - תפ"א עם חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד דק
חציל מקולף חתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
בצל חתוך לשמיניות
מלח, פלפל פפריקה מתוקה מרק עוף
אופן ההכנה
לערבב את הבשר הטחון + הבצל המגורד + התפוח האדמה המגורד דק
להוסיף תבלינים ליצור קציצות קטנות לטגן את הקציצות ממש טיפה מכל צד
לשים בצד לספיגת שומנים
לשפוך בתוך הסיר את העגבניות + תפוח האדומה החתוכים + הבצל
להוסיף תבלינים ולבשל כ-20 דקות עד שהתפוח האדמה מבושל
להוסיף את קוביות החצילים + הקציצות ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות
צריך שישאר מעט רוטב
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון