חיפוש


שפטה - תפ"א עם חצילים
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
חצי קילו בשר טחון
בצל מגורד
תפוח אדמה מגורד דק
חציל מקולף חתוך לקוביות
4 תפוחי אדמה קלופים חתוכים לרבעים
חצי קופסא עגבניות מרוסקות
בצל חתוך לשמיניות
מלח, פלפל פפריקה מתוקה מרק עוף
אופן ההכנה
לערבב את הבשר הטחון + הבצל המגורד + התפוח האדמה המגורד דק
להוסיף תבלינים ליצור קציצות קטנות לטגן את הקציצות ממש טיפה מכל צד
לשים בצד לספיגת שומנים
לשפוך בתוך הסיר את העגבניות + תפוח האדומה החתוכים + הבצל
להוסיף תבלינים ולבשל כ-20 דקות עד שהתפוח האדמה מבושל
להוסיף את קוביות החצילים + הקציצות ולהמשיך לבשל עוד 10 דקות
צריך שישאר מעט רוטב
בתיאבון
מגיש: חורמיאן שושנה
מקור:
שתף את המתכון