הוראות הכנה
מרכיבים
1/4 כוס שמן
4 עגבניות בגודל בינוני
2 בצלים גדולים
2 כפיות פפריקה (למרוקאים שאוהבים חריף 1 כפית פפריקה מתוקה ן-1 כפית פפריקה חריפה)
1 כפית כורכום
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
2 כוסות מים
וזהו!!!!!!!!!! הכי פשוט!!!
אופן ההכנה
1) לחתוך את הבצלים לרצועות דקות ולשים במחבת עמוקה
2) לטגן עם 1/4 כוס שמן עד שמתקבל צבע זהוב לבצל ( לא לשרוף יותר מידי)
3)לחתוך את העגבניות לרצועות או לקוביות ולשפוך למחבת ביחד עם הבצל
4)להוסיף שתי כוסות מים
5)להוסיף את התבלינים המפורטים למעלה(להשתדל בכמות מדוייקת)
6)להרתיח על אש גבוהה למשך 10-15 דקות ולכסות את מחבת(בזמן שהאש גבוהה)
7) ברגע שהרוטב מוכן (תראו שהעגבניות נעלמו להם) להנמיך את האש
8)לזרוק ביצים לרוטב(בערך בין 5-7 ביצים) תלוי בגודל המחבת)
9)לכסות ולשים על אש בינונית למשך 20-25 דקות
10)להוריד מכסה ולבשל על אש בינונית כ-5 דקות
וזהו מוכן מומלץ בחום לכל אוהבי השקשוקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון