הוראות הכנה
מרכיבים
*3 עגבניות אדומות חתוכות כמו סלט
*3 ביצים
*רבע בצל חתוך טוב (למי שלא אוהב מפסיד)
*שני שיני שום קטושים
*פילפל ירוק חריף (לא חייב)קצוץ כמו הבצל
*טיפה שמן
התבלינים הדרושים
*מלח (חובה)
*פלפל שחור
*חוואיג' מרק תימני (חובה)
*פפריקה מתוקה או חריפה
אופן ההכנה
*שופכים כף שמן למחבת ונותנים לו להתחמם כשלוש דקות בערך
*לאחר מכן מוסיפים את הבצל והשום עם הפלפל חריף וכאן מתחיל כל האקשן עם הריח
*מחכים שהבצל יזהיב ולאחר מכן מורידים על אש בינונית ומוסיפים את העגבניות
*שימו לב שאתם מכניסים את העגבניות בלי כל המיץ שנשאר !
*בוחשים את העגבניות עם הבצל ונותנים להם להתבשל 8 דקות עם מכסה סגור ואש בינונית
*בוחשים שוב ומתי שהעגבניות מתחילות להיות רכות אז זאת השעה של הביצים
*מערבבים את הביצים בתוך כוס ויאללה למחבת .. לאחר שעירבבתם את הכל במחבת אתם מתחילים עם התבלינים..
*יש להוסיף כפית מלח ,כפית חוואיג' מרק,קצת פלפל שחור/אנגלי ,פפריקה וכל מה שבא בטוב לדעתכם ובוחשים
*נותנים לצ'קצ'וקה להתבשל 10 דקות בערך
*אם אתם רוצים לבדוק אם היא בשלה אז תנסו לדקור ת'שקשוקה עם מזלג ולבדוק שהיא קשיחה
*וזהו יש לכם שקשוקה משהו לפנים מאחריות !!
*את השקשוקה אתם יכולים לנגב עם פיתה עם חומוס וקצת חריף או להכניס לתוך הפיתה
בתאבון !
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון