חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שקשוקה קלאסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

שקשוקה קלאסית
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
2 ביצים
1 כף רסק עגבניות
1 כוס מים
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת עמוקה. מטגנים קלות את השום והפלפל ומוסיפים מייד את העגבניות. לאחר כשתי דקות מוסיפים גם את הפפריקה, הרסק והמים ומערבבים היטב. לאחר עוד כחמש דקות (על אש בינונית) טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. שוברים פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה ומבשלים ביחד כשלוש דקות.
מסירים מהאש ומגישים חם יחד עם פיתה חמה או עם לחם כפרי טרי.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון