הוראות הכנה
מרכיבים
2 עגבניות חתוכות לקוביות
1 פלפל צ'ילי קצוץ
2 שיני שום קצוצות דק
2 ביצים
1 כף רסק עגבניות
1 כוס מים
חצי כפית פפריקה חריפה
חצי כפית פפריקה מתוקה
מלח ופלפל לפי הטעם
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מחממים מעט שמן במחבת עמוקה. מטגנים קלות את השום והפלפל ומוסיפים מייד את העגבניות. לאחר כשתי דקות מוסיפים גם את הפפריקה, הרסק והמים ומערבבים היטב. לאחר עוד כחמש דקות (על אש בינונית) טועמים ומתקנים תיבול על ידי מלח ופלפל. שוברים פנימה את הביצים אחת אחרי השנייה ומבשלים ביחד כשלוש דקות.
מסירים מהאש ומגישים חם יחד עם פיתה חמה או עם לחם כפרי טרי.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון