הוראות הכנה
מרכיבים
1 מנגו בשל (אבל לא רך) מקולף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ
16 שרימפס גדולים מאוד מנוקים (עם הזנב אך ללא הקליפה, הרגליים וצינור העיכול)
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות סוכר חום דמררה
4 כפות יין לבן
מעט פלפל שאטה יבש גרוס
1/2 כפית גרגרי כוסברה טחונים
1 שן שום כתושה
1 כפית עלי נענע קצוצים
מעט מלח-ים
1 כפית חמאה
שמן שומשום
אופן ההכנה
מחממים מחבת מצופה טפלון. מוסיפים כפית חמאה ומעט שמן שומשום וממתינים שהשמן יתחמם ויוציא מעט עשן. מוסיפים למחבת את המנגו והשרימפס ומטגנים חצי דקה עד שהשרימפס ישנה את צבעו לורוד. מוסיפים את היין, הצ'ילי המתוק, סוכר דמררה, מעט מלח, כוסברה, נענע קצוצה, שום ופלפל שאטה. מטגנים דקה נוספת, מסירים מהאש, מעבירים לצלחת ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש:
מקור: עצמי
שתף את המתכון