חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


שרימפס טרופי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טרופית, צבעונית וטעימה של שרימפס עם מנגו
שרימפס טרופי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

מנה טרופית, צבעונית וטעימה של שרימפס עם מנגו
הוראות הכנה
מרכיבים
1 מנגו בשל (אבל לא רך) מקולף וחתוך לקוביות של 2 ס"מ
16 שרימפס גדולים מאוד מנוקים (עם הזנב אך ללא הקליפה, הרגליים וצינור העיכול)
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
2 כפות סוכר חום דמררה
4 כפות יין לבן
מעט פלפל שאטה יבש גרוס
1/2 כפית גרגרי כוסברה טחונים
1 שן שום כתושה
1 כפית עלי נענע קצוצים
מעט מלח-ים
1 כפית חמאה
שמן שומשום
אופן ההכנה
מחממים מחבת מצופה טפלון. מוסיפים כפית חמאה ומעט שמן שומשום וממתינים שהשמן יתחמם ויוציא מעט עשן. מוסיפים למחבת את המנגו והשרימפס ומטגנים חצי דקה עד שהשרימפס ישנה את צבעו לורוד. מוסיפים את היין, הצ'ילי המתוק, סוכר דמררה, מעט מלח, כוסברה, נענע קצוצה, שום ופלפל שאטה. מטגנים דקה נוספת, מסירים מהאש, מעבירים לצלחת ומגישים מיד.
בתיאבון!
מגיש: Coolmood
מקור: עצמי
שתף את המתכון