הוראות הכנה
מרכיבים
18 תאנים מיובשות
100 גרם צימוקים מושרים בברנדי ללילה
150 גרם תערובת אגוזי מלך קצוצים גס וצנוברים
1 כף דבש
1 ביצה מופרדת + חלמון
½1 כפות סוכר
1 כוס בירה לבנה
1 כף שמן
1 כף קמח
אופן ההכנה
מסננים את הצימוקים המושרים, ומערבבים עם תערובת האגוזים. מוסיפים את הדבש.
יוצרים חתך בצד התאנים, וממלאים בתערובת. סוגרים בעדינות וטובלים במעט קמח.
מקציפים את החלבון עם הסוכר, מערבלים יחד עם החלמונים, הבירה, השמן והקמח.
נועצים שיפוד עץ ארוך בתאנים, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק חם.
מטגנים עד שהצבע זהוב עמוק ומוציאים.
ב-ה-נ-א-ה!
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון