הוראות הכנה
מרכיבים
שליש כוס שמן זית
2 בצלים קצוצים דק
4 שיני שום
500 גרם תרד טרי, קצוץ דק
1 כוס אורז (ניתן גם אורז מלא)
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
2כוסות מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
1.מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.
2.מוסיפים תרד, מבשלים תוך בחישה כעשר דקות עד שרוב הנוזלים התאדו. מוסיפים את
האורז, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כארבע דקות.
3.מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
כ - 20 דקות מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
*** נוהגים לאכול עם בשר גולש שבושל בנפרד
מגיש:
מקור: סופקה ( התמונות של TickTack1 )
שתף את המתכון