חיפוש


תבשיל אורז ותרד נוסח סופיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של התרד עם האורז הוא אולטימטיבי המנה חמצמצה באופן מעודן
הוראות הכנה
מרכיבים
שליש כוס שמן זית
‏2 בצלים קצוצים דק‏
‏4 שיני שום‏
‏500 גרם תרד טרי, קצוץ דק
‏1 כוס אורז (ניתן גם אורז מלא‏)
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
2כוסות מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
1.מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.‏
2.מוסיפים תרד, מבשלים תוך בחישה כעשר דקות עד שרוב הנוזלים התאדו. מוסיפים את
‏האורז, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כארבע דקות.
3.מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. ‏מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
כ - 20 דקות מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים. ‏טועמים ומשפרים תיבול.‏
*** נוהגים לאכול עם בשר גולש שבושל בנפרד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סופקה ( התמונות של TickTack1 )
שתף את המתכון