חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל אורז ותרד נוסח סופיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של התרד עם האורז הוא אולטימטיבי המנה חמצמצה באופן מעודן
תבשיל אורז ותרד נוסח סופיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

השילוב של התרד עם האורז הוא אולטימטיבי המנה חמצמצה באופן מעודן
הוראות הכנה
מרכיבים
שליש כוס שמן זית
‏2 בצלים קצוצים דק‏
‏4 שיני שום‏
‏500 גרם תרד טרי, קצוץ דק
‏1 כוס אורז (ניתן גם אורז מלא‏)
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
2כוסות מים
מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
1.מחממים בסיר את השמן, מטגנים את הבצל והשום עד שיזהיבו.‏
2.מוסיפים תרד, מבשלים תוך בחישה כעשר דקות עד שרוב הנוזלים התאדו. מוסיפים את
‏האורז, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים כארבע דקות.
3.מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה. ‏מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים.
כ - 20 דקות מוסיפים את מיץ הלימון ומערבבים. ‏טועמים ומשפרים תיבול.‏
*** נוהגים לאכול עם בשר גולש שבושל בנפרד
מגיש: מישאל_פומפיאנסקי
מקור: סופקה ( התמונות של TickTack1 )
שתף את המתכון