הוראות הכנה
מרכיבים
חצי כוס אטריות למרק
3 כפות שמן זית
בצל קצוץ אחד
פלפל אדום חתוך לגוליאני קצר
קופסה קטנה של רסק עגבניות
1 וחצי כוסות מים
כוס בורגול גס
מלח ופלפל שחור, טחון טרי
חמישים גרם צנוברים קלויים
אופן ההכנה
1.לטגן את האטריות עד השחמה. להוציא מהסיר עם כף מחוררת.
2.לטגן את הבצל והפלפל עד שיזהיב, לתבל.
3.להוסיף את הרסק והמים ולהביא לרתיחה. , להוסיף את הבורגול והאטריות, להרתיח שוב תוך בחישה ולבשל כ 5 דקות ולכבות.
4.להשאיר בסיר מכוסה 10 דקות. לקלות את הצנוברים על מחבת ומוסיפים.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון