חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל במיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חמצמץ וטעים. br brפתגם: את הבעיה הכי גדולה היה אפשר לפתור כשהיתה קטנה.
תבשיל במיה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל חמצמץ וטעים. br brפתגם: את הבעיה הכי גדולה היה אפשר לפתור כשהיתה קטנה.
הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם במיה קפואה ומופשרת
שמן
4 שיני שום פרוסות
5 כפות עגבניות משומרות מרוסקות
מלח ופלפל
2 כפות נענע קצוצה
לימון סחוט לפי הטעם
אופן ההכנה
1) מחממים בסיר שמן ומאדים עגבניות עם שום. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים
במיה.
2) מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים נענע ולימון ומבשלים על אש קטנה עד
שהתבשיל מסמיך והתרכך דיו.
מתכונים בספר זה הפכו לבלוג בישול. הקלידו "פנינת המטבח" בגוגל. כדאי להציץ...
מגיש: בן חמו
מקור:
שתף את המתכון