הוראות הכנה
מרכיבים
500 גרם במיה קפואה ומופשרת
שמן
4 שיני שום פרוסות
5 כפות עגבניות משומרות מרוסקות
מלח ופלפל
2 כפות נענע קצוצה
לימון סחוט לפי הטעם
אופן ההכנה
1) מחממים בסיר שמן ומאדים עגבניות עם שום. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים
במיה.
2) מוסיפים מים ומביאים לרתיחה. מוסיפים נענע ולימון ומבשלים על אש קטנה עד
שהתבשיל מסמיך והתרכך דיו.
מתכונים בספר זה הפכו לבלוג בישול. הקלידו "פנינת המטבח" בגוגל. כדאי להציץ...
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון