חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל דגים בסגנון ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל דגים בסגנון ספרדי
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ופרוסים גס
1 בצל חתוך גס
1 ק"ג פילטים של דג ים חתוכים לחתיכות בגודל של נגיסה
מלח
פלפל
לרוטב: 6 כפות שמן זית
8 שיני שום
½ כפית פפריקה מתוקה
קורט פפריקה חריפה
אופן ההכנה
מרתיחים את תפוחי האדמה עם עלה הדפנה בסיר עם 6 כוסות מי מלח רותחים למשך כעשרים דקות. מוסיפים את הדג לתפוחי האדמה ומבשלים עוד 10 דקות. מסננים ושומרים כוס מהנוזלים.
ליצירת הרוטב יוצקים את השמן למחבת עמוקה. משחימים את שיני השום בשמן החם. מוציאים את השום מהמחבת ומסירים מהאש. מוסיפים את הנוזלים מבישול תפוחי האדמה והדג ואת שני סוגי הפפריקה ומערבבים היטב. מחזירים את הרוטב לאש לבישול על סף רתיחה כעשר דקות. מוסיפים את תפוחי האדמה והדג, מערבבים ומגישים מיד.
מגיש: dylam
מקור:
שתף את המתכון