חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל עוף אפריקני בבננה מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

תבשיל עוף אפריקני בבננה מטוגנת
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

הוראות הכנה
מרכיבים
1 עוף, חותך 12 חתיכות
4 עגבניות
4 פלפל צילי אדום חריף
2 בצלים קצוצים
4 שיניים שום
5 ס"מ שורש זנגביל טרי
1 הכפית כמון
1 כפית פלפל שחור
3 כםות רסק עגבניות
1 קוביה תבלין קנור או אחר מומס במים רותחים.
3 כפות שמן
לבננה מטוגנת
1 בננה בשל גדולה
1 פלפל אדום צ'ילי
2 פרוסות של שורש של זנגביל טרי
1 שן שום
1/4 כפית מלח
שמן צמחי, לעמוק מטגן
אופן ההכנה
1. במעבד מזון מערבבים ביחד העגבניות והצילי האדום.
2. בעלי ומכתש גורסים ביחד את השום ו זנגביל לממרח.
3. במחבת חם מאד שמים את השמן וטגנים את הבצל עד לריכוך, להוסיף את השום ו זנגביל והתערובת של העגבניה המעורבבת.
4. לבשל כ5 דקות. לערבב כמון פלפל ורסק עגבניות והקוביה של קנור.
5. הבא לרתיחה וערבב באופן זריז ל 10 דקות.
6. בינתים, מחמם את השמן שנשאר במחבת גדול, מטגן את החתיכות של העוף בעדינות ל 5 דקות, עד להזהבה בכל הצדדים.
7. הוסף את החתיכות של העוף לצלחת של התבשיל, וערבב היטב.
8. הבא להרתחה, להקטין את החום
9. כסה את התבשיל ל30 דקות, לערבב מפעם לפעם.
9. בזמן שהתבשיל מתבשל מכינים את הבננה המטוגנת. לקלף ולחתוך לפרוסות עבות של1 ס"מ.
10. להשתמש בעלי ומכתש לכתוש את הצ'ילי, זנגביל ושום לממרח.לתבל עם המלח.
11. מכניסים את פרוסות הבננה לתוך הממרח.
12. לחמם את השמן בוווק ולטגן את הבננה עד שהן חומות זהובות, מנגבים וסופגים בנייר לניגוב ידיים.
13. להגיש את התבשיל עם בננה מטוגנת,
מגיש: gilai
מקור: ננסי לם
שתף את המתכון