בדרך כלל שמבשלים את העוף עם הפסטה יוצא המרקם דייסתי הפסטה סופגת brאת רוב הנוזלים ותבשיל הקדירה נשאר ללא רוטב וגם עלול להשרף בתחתית brבשיטה שפיתחתי עם הפרשר מייקר ניתן לבשל סיר בתוך סיר או קערה בסיר brהקיטור שבסיר מבשל גם את הסיר הפנימי במקרה זה פסטה אבל אפשר במקום brפסטה פתיתים או אורז בצורה זו האורז או הפסטה נשאר לבן
|
|
|
בדרך כלל שמבשלים את העוף עם הפסטה יוצא המרקם דייסתי הפסטה סופגת brאת רוב הנוזלים ותבשיל הקדירה נשאר ללא רוטב וגם עלול להשרף בתחתית brבשיטה שפיתחתי עם הפרשר מייקר ניתן לבשל סיר בתוך סיר או קערה בסיר brהקיטור שבסיר מבשל גם את הסיר הפנימי במקרה זה פסטה אבל אפשר במקום brפסטה פתיתים או אורז בצורה זו האורז או הפסטה נשאר לבן
|
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם עוף חתוך לגולש(אפשר עם או בלי העצם)
חצי כוס פרוסות בצל
חצי כוס פרוסות גזר
1 כוס קוביות גדולות תפוח אדמה
חצי כוס קישואים
חצי כוס סלרי
כוס אחת ועוד חצי פסטה
מלח פילפל פפריקה
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
מזהיבים את העוף בחצי מהשמן,
מוציאים הצידה ומוסיפים את הבצל
אחר כך את שאר הירקות ותפוח האדמה
מחזירים לסיר את העוף , מוסיפים כוס מים
מתבלים מלח פילפל פפריקה שהתבשיל רותח
שמים למעלה קערה או סיר קטן עם הפסטה
מוסיפים כוס ורבע מים רותחים עם יתרת השמן
ומתבלים במלח פילפל,שמים צלחת קטנה
שהפסטה לא תצוף( ותשאר קשה)
מכסים הכל בפרשר מייקר
ומבשלים 30 דקות 10 דקות ראשונות להבה גדולה
יתרת הזמן להבה נמוכה,בסיר רגיל עם מכסה מתאים
להוסיף עוד 15 דקות
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון