חיפוש
סינון מתקדם
הצג רק התאמה מדויקת של מילת החיפוש
חיפוש לפי שם המתכון
חיפוש בתוכן המתכון
סינון לפי סוג מטבח
בחר הכל
-אישי-
איטלקי
אירי
אמריקאי
אנגלי
ארגנטינאי
אתיופי
בוכארי
בולגרי
בלגי
ברזילאי
גרוזיני
גרמני
הודי
הולנדי
הונגרי
טוניסאי
טורקי
טריפוליטאי
יווני
יפני
ישראלי
לבנוני
מקסיקני
מרוקאי
סורי
סיני
ספרדי
סקוטי
סרבי
עירקי
ערבי
פולני
פורטוגזי
פיני
פרסי
צ'כי
צרפתי
קאריבי
קווקאזי
קוריאני
רומני
רוסי
שוודי
שוויצרי
תאילנדי
תימני
סינון לפי קטגוריה
בחר הכל
חגים
חנוכה
ט"ו בשבט
פורים
פסח
ראש השנה
שבועות
קטגוריה
-מתכון וידאו-
אומלטים ולביבות
אופה לחם
אורז
אטריות
בכתב יד
בצקים
בשר
גבינות
גלידות ושרבטים
דגים
דיאטטי
ירקות
לחמים ולחמניות
ללא גלוטן
מאכלי בריאות
מאכלי ים
מאכלי עדות
מאכלי עוף
מאכלים לילדים
מאכלים לשבת
מאפים מלוחים
מאפים מתוקים
מוחמצים
מוסים וקרמים
מטבלים וממרחים
מיוחדים
ממולאים
מרקים
משקאות וקוקטיילים
משקאות חמים
מתאבנים
מתוקים מטוגנים
מתכוני סבתא
סלטים
עוגות
עוגיות וביסקויטים
פיצות
פיקניקים, מנגלים וקומזיצים
פירות
פסטות
פשטידות בשרי
פשטידות חלבי
צמחוני
צעד אחר צעד
קטניות
קציצות
רטבים
ריבות
שוקולד
שייקים
תבשילי קדרה
תפוחי אדמה
תכניות בישול
סינון לפי כשרות
כן
לא
סינון לפי סוג מנה
בחר הכל
חטיף
סלטים
עיקרית
קינוח
ראשונה
תוספת


תבשיל עוף בירקות עם פסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בדרך כלל שמבשלים את העוף עם הפסטה יוצא המרקם דייסתי הפסטה סופגת brאת רוב הנוזלים ותבשיל הקדירה נשאר ללא רוטב וגם עלול להשרף בתחתית brבשיטה שפיתחתי עם הפרשר מייקר ניתן לבשל סיר בתוך סיר או קערה בסיר brהקיטור שבסיר מבשל גם את הסיר הפנימי במקרה זה פסטה אבל אפשר במקום brפסטה פתיתים או אורז בצורה זו האורז או הפסטה נשאר לבן
תבשיל עוף בירקות עם פסטה
Votes: 0
דירוג: 0
You:
דרגו מתכון זה!
Print Recipe

בדרך כלל שמבשלים את העוף עם הפסטה יוצא המרקם דייסתי הפסטה סופגת brאת רוב הנוזלים ותבשיל הקדירה נשאר ללא רוטב וגם עלול להשרף בתחתית brבשיטה שפיתחתי עם הפרשר מייקר ניתן לבשל סיר בתוך סיר או קערה בסיר brהקיטור שבסיר מבשל גם את הסיר הפנימי במקרה זה פסטה אבל אפשר במקום brפסטה פתיתים או אורז בצורה זו האורז או הפסטה נשאר לבן
הוראות הכנה
מרכיבים
600 גרם עוף חתוך לגולש(אפשר עם או בלי העצם)
חצי כוס פרוסות בצל
חצי כוס פרוסות גזר
1 כוס קוביות גדולות תפוח אדמה
חצי כוס קישואים
חצי כוס סלרי
כוס אחת ועוד חצי פסטה
מלח פילפל פפריקה
חצי כוס שמן
אופן ההכנה
מזהיבים את העוף בחצי מהשמן,
מוציאים הצידה ומוסיפים את הבצל
אחר כך את שאר הירקות ותפוח האדמה
מחזירים לסיר את העוף , מוסיפים כוס מים
מתבלים מלח פילפל פפריקה שהתבשיל רותח
שמים למעלה קערה או סיר קטן עם הפסטה
מוסיפים כוס ורבע מים רותחים עם יתרת השמן
ומתבלים במלח פילפל,שמים צלחת קטנה
שהפסטה לא תצוף( ותשאר קשה)
מכסים הכל בפרשר מייקר
ומבשלים 30 דקות 10 דקות ראשונות להבה גדולה
יתרת הזמן להבה נמוכה,בסיר רגיל עם מכסה מתאים
להוסיף עוד 15 דקות
מגיש: גולדי61
מקור:
שתף את המתכון