הוראות הכנה
מרכיבים
כמות הבשר שתוכנס לתבשיל היא לפי רצונו של כל אחד, אני השתמשתי בספר ריבס עגל חלב
800 גרם פול גרעינים (לאחר הקילוף) או סנפרוסט
צרור קוסברה קצוץ דק
בצל ירוק - 5 ראשים קצוצים
אופן ההכנה
1. שמים שמן זית בסיר מטגנים את חתיכות הבשר ושמים בצד
2. שמים בסיר את הפול הקוסברה הבצל הירוק, מסדרים את הבשר, ממלאים מים עד כדי כסויי מעט פחות ומתחילים לבשל.
3. כשרותח מנמיכים את האש ומבשלים על אש קטנה (שעה וחצי , או יותר כמה שיותר זמן ככה יותר טוב).
4. ממליחים ומפלפלים לפי הטעם.
5. מגישים עם אורז , סלט ירקות ערבי קצוץ דק ופלח לימון.
מגיש:
מקור:
שתף את המתכון